Opțiunea de gestionare este


Sincronizează parolele pe toate dispozitivele Te poți conecta la aplicații și site-uri pe dispozitive diferite folosind parolele salvate în Contul Google când: te conectezi la Android; te conectezi la Chrome având sincronizarea activată.

opțiunea de gestionare este site unde puteți face bani electronici

Salvează parolele în Contul Google Dacă opțiunea Oferă salvarea parolelor este activată, ți se va solicita să salvezi parola când te conectezi la site-uri și aplicații pe Android sau Chrome. Ca să salvezi parola pentru site sau aplicație, selectează Salvează. Dacă te-ai conectat la mai multe Conturi Google pe dispozitivul Android, poți alege contul în care dorești să salvezi parola.

Assassin's Creed Origins (The Movie)

Poți gestiona oricând parolele salvate la passwords. Gestionează ofertele de salvare a parolelor Poți permite Chrome să rețină parolele pentru site-uri și să te conecteze automat, cu ajutorul parolelor salvate în Contul Google.

opțiunea de gestionare este Prognoza prețului Bitcoin pentru astăzi

Opțiunea Oferă salvarea parolelor este activată în mod prestabilit și o poți dezactiva sau activa din nou. Opțiunea de gestionare este telefonul sau tableta Android, deschide aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, derulează spre dreapta și atinge Securitate.

Atinge numele unui membru al familiei. Folosește comutatorul pentru a activa sau dezactiva funcția Solicitare de cumpărare.

Activează sau dezactivează Oferă salvarea parolelor. Gestionează ofertele de salvare a parolelor pentru anumite aplicații Poți alege să nu salvezi niciodată parolele pentru anumite aplicații instalate pe dispozitiv.

Pentru a amâna o notificare, trageți-o ușor spre stânga sau spre dreapta, apoi atingeți Amânați. Pentru a alege o oră, atingeți săgeata în jos. Pentru a extinde o notificare, atingeți săgeata în jos. Pentru a acționa direct din notificare, atingeți o acțiune, cum ar fi Răspundeți sau Arhivați. Unele aplicații afișează un punct atunci când primiți o notificare.

Când ți se solicită să salvezi o parolă, selectează Niciodată. Opțiunea de salvare a parolei respective nu se va mai afișa. De aici, ai următoarele opțiuni: blochează ofertele de salvare a parolelor pentru o anumită aplicație.

opțiunea de gestionare este programe de opțiuni binare

Atinge Adaugă și atinge aplicația pe care vrei să o blochezi. Lângă aplicația pe care vrei să o deblochezi, atinge Meniu Șterge. Gestionează conectarea automată Te poți conecta automat la site-uri și aplicații folosind informațiile pe care le-ai salvat.

Facebook introduce o nouă opţiune pentru gestionarea datelor personale Noua funcţie va permite utilizatorilor să separe datele recuperate de Facebook din aplicaţii sau site-uri terţe - cum ar fi magazinele online - de conturile personale de pe reţeaua de socializare. Până acum, Facebook lega aceste informaţii de conturile utilizatorilor tocmai pentru a le putea propune publicitate ţintită.

Poți și să dezactivezi conectarea automată dacă vrei să confirmi înainte de conectare. Activează sau dezactivează Conectarea automată.

opțiunea de gestionare este cine dă bani pe opțiuni binare